Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Juraško sa vozí na špeciálne upravenom miliónovom aute!

Roman Juraško Zobraziť galériu (8)
Roman Juraško

BRATISLAVA – Muži dokážu všeličo, len nie sa vzdať! Týmto heslom sa riadi aj moderátor markizáckeho Telerána Roman Juraško (28). Ten sa v týchto dňoch preváža po bratislavských cestách na luxusnom, špeciálne upravenom Mercedese za 1, 8 milióna korún. Bleskovky.sk ho dokonca prichytili, ako sa v ňom holil. Ako to vysvetlil moderátor?

Roman Juraško, tvár markizáckeho Telerána sa stal aj tvárou Men´s Challenge. Je to súťaž, určená pre všetkých, ktorí majú pozitívny vzťah k adrenalínovým či extrémnym športom. Potrvá až do 30. júna 2008. „Samotná Men´s Challenge je výzvou pre každého, kto sa rozhodne do súťaže zapojiť. Byť najlepší v púštnej rely, jazde na vodných skútroch a Texas Holden pokri je výzva pre každého,“ hovorí Roman Juraško.

Odmenou za zapojenie sa je nielen dobrý pocit, nové zážitky, poriadna dávka vzrušenia a výzvy, ale aj luxusný terénny automobil Mercedes-Benz triedy ML, na ktorom v týchto dňoch jazdí aj samotný moderátor. „Je to výborne auto a mám k nemu pozitívny vzťah. Závidím výhercovi, ktorý ho získa,“ prezradil pre bleskovky.sk moderátor. Ten si pochvaľoval aj špeciálnu výbavu vozidla, v ktorom je nainštalovaný aj holiaci strojček. Bleskovky.sk ho prichytili práve pri tom, keď ho v aute používal. „Už som počul, že ženy sa maľujú, keď je na semafore červená, tak prečo by sa muži nemohli holiť,“ zažartoval moderátor.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu