Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Odviazaná Jessica Biel: Vášnivé "muchlovanie" na verejnosti!

Jessica Biel a Justin Timberlake. Zobraziť galériu (5)
Jessica Biel a Justin Timberlake.

LOS ANGELES - Hviezdna dvojica Jessica Biel (26) a Justin Timberlake (28) konečne zmietli zo stola akékoľvek dohady o údajnej kríze vo vzťahu. Na basketbalovom zápase totiž namiesto fandenia predvádzali svoju lásku vo veľkom štýle - vášnivými bozkami v objatí na veľkoplošnej obrazovke!

Krásna herečka a úspešný spevák rozhodne nepatria medzi páry, ktoré si prísne strážia svoje súkromie. Keď si ich na utorkovom zápase tímu Lakers vyhliadla "kamera-bozkávačka", zvedavých fanúšikov nenechali dlho čakať. Justin odhodil okuliare, doslova vyliezol na svoju frajerku a odmenil ju dlhým, šťavnatým bozkom.

Mladá dvojica po celý čas pôsobila veľmi uvoľnene a šťastne. Ich žiarivé úsmevy a šepkanie do ucha nasvedčovali tomu, že sa v spoločnosti jeden druhého cítia mimoriadne príjemne a žiadne problémy neprekonávajú. Chýry o údajnom rozchode poprel aj ich spoločný priateľ pre noviny Us Weekly: "Medzi nimi je všetko v úplnom poriadku. Niekedy jednoducho robia určité veci oddelene."

Tesne pre šťavnatým objatím Jessicy a Justina sa na obrazovke objavil Dustin Hoffman, ktorý svoju ženu takisto nenechal nepobozkanú a po celý čas si ju nežne túlil na rameno. Z hollywoodskych hercov za v hľadisku objavil aj Leonardo DiCaprio a Jack Nicholson - ten v spomínaný večer oslavoval 73. narodeniny.

Hviezdy na zápase Lakers

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu