Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Obžalovaný z vraždy rapera Dollu sa necíti vinný

Raper Dolla Zobraziť galériu (5)
Raper Dolla

LOS ANGELES - Muž, obžalovaný z vraždy amerického rapera Dollu, svoju vinu nepriznal. Aubrey Louis Berry sa v piatok postavil pred súd v Los Angeles, aby čelil obvineniam z dvojnásobného napadnutia a vraždy, ktorá sa stala 18. mája pred losangeleským nákupným centrom Beverly Center.

Súd stanovil Berryho kauciu na päť miliónov dolárov (v prepočte asi 3,6 milióna eur), ale jeho právny zástupca plánuje v utorok 26. mája požiadať o zníženie požadovanej

Obžalovaný tvrdí, že strieľal v sebaobrane. Údajne sa obával o život po tom, čo mal tento mesiac s raperom konflikt v nočnom klube v Atlante. Berry tvrdí, že raper patril k jednému z najstarších a najobávanejších amerických gangov Crips. Aj preto mal po streľbe strach, chcel utiecť a odišiel na letisko. Práve na medzinárodnom letisku v Los Angeles ho zadržala polícia aj s vražednou zbraňou.

Raper Dolla mal podpísanú zmluvu s Akonovou spoločnosťou Konvict Muzik. S T-Painom a Tayom Dizmom nahrali spoločnú skladbu Who The Heck Is That. Medzi jeho ďalšie známejšie piesne patria skladby Feelin Myself alebo I'm Tore Up. Popri hudobnej kariére sa živil aj ako model. V tejto oblasti spolupracoval najmä s P. Diddym a jeho značkou Sean John.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu