Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sajfa prekvapuje: Let’s Dance ma nezaujíma! Radšej si zabehám!

Matej Sajfa Cifra Zobraziť galériu (5)
Matej Sajfa Cifra (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Vieme, čo by moderátor Matej Sajfa Cifra (29) spravil s ponukou do Let’s Dance. Neprijal by ju! Viac ako tanec ho totiž napĺňa behanie. Svoju formu predvedie na jeseň v Chicagu. Zisťovali sme, čo pokladá za najlepší a čo za najhorší zážitok pri behaní.

Moderátor Matej Sajfa Cifra v poslednom kole Let’s Dance podporil svoju kolegyňu z rádia Adelu Banášovú. My sme boli zvedaví, či by prijal ponuku zúčastniť sa tejto tanečnej súťaže, ak by ho televízia Markíza oslovila. „Nie. Obdivujem to, ale ja osobne nie som vyznávač tanca a nenapĺňalo by ma to extrémnou radosťou. Nezaujíma ma to až tak,“ úprimne nám odpovedal Sajfa.

Namiesto tanca sa „ukecaný“ blondiak venuje inej pohybovej aktivite. Trénuje totiž na maratón v Chicagu. „Po behu v Košiciach som si chcel ísť zabehať v inom meste, v inej krajine a toto je asi najznámejší maratón,“ povedal nám Sajfa. Beh ho pohltil natoľko, že si dokonca na Facebooku vytvoril skupinu s názvom Behám, teda som, ktorá združuje nadšencov tohto športu.


Topky.sk ďalej zisťovali, aký najlepší zážitok sa moderátorovi s behaním spája. „Dobehnutie do cieľa. Človek to po tej záťaži môže vydýchať a tešiť sa, že prekonal tú vzdialenosť,“ zveril sa nám Sajfa. My sme, samozrejme, chceli vedieť aj najhorší zážitok pri behaní. „Ten pravdepodobne súvisí s takým hraničným dávením od vyčerpania. Ale do vážnej miery sa mi to nestalo,“ vydýchol si Sajfa a utekal zas trénovať. Dúfajme, že na jeseň zabehne maratón v Chicagu bez problémov a s dobrým časom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu