Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sajfa rúbe vysoko: Bude zaťom milionára Kočnera!

Marián Kočner s exmanželkou a budúcim Zobraziť galériu (3)
Marián Kočner s exmanželkou a budúcim "zaťom" Matejom Sajfom Cifrom. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Chcú ho do rodiny! Známy boháč Marián Kočner (44) nedávno v markizáckej Smotánke prezradil, že moderátor Matej Sajfa Cifra (29) je jeho budúci zať. Vraj pokukuje po jeho mladšej dcére Andrei (23).

Známy moderátor Matej „Sajfa“ Cifra, ktorý sa vo februári minulého roku rozišiel s modelkou Lindou Nývltovou, je stále sám. Aspoň to tvrdí. Zdá sa však, že to nebude tak úplne pravda. Po jeho boku sa začali čoraz častejšie objavovať krásne a bohaté slečny. Napríklad na nedávne odovzdávanie prestížnych televíznych cien OTO prišiel v spoločnosti finančne zabezpečenej Michaely Lazárovej. 

V januári tohto roku ho zasa videli laškovať v bare s dcérou milionára a podnikateľa Mariána Kočnera - Andreou. A práve ju by chcel bohatý otec vydať za moderátora. „Šťastná rodina. Budúci zaťko,“ znelo z úst podnikateľa, keď ho spolu s exmanželkou a Sajfom snímala markizácka kamera.

Ako to v skutočnosti teraz medzi Cifrom a Kočnerovou mladšou dcérou je? To sme zisťovali u samotného moderátora. „Áno, spomínam si na túto ´kauzu´. Pán Kočner určite zažartoval. V jeho slovách bolo bezpochyby trošku recesie. Vie, že som s jeho dcérou kamarát. Máme spoločnú partiu priateľov, s ktorou sa stretávame,“ vysvetlil nám Sajfa. To však nevylučuje, že aj z kamarátstva by sa mohol zrodiť vzťah. Nechajme sa teda prekvapiť, ktorá slečna nakoniec dostane moderátora do chomúta.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu