Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sajfa sa chystá zdolať Chicago

Matej
Matej "Sajfa" Cifra

Obľúbený moderátor a zabávač si čoraz častejšie prevetráva pľúca a vylepšuje kondičku aj namáhavým behom na dlhé trate. Na jeseň sa chystá zdolať svetoznámy maratón v Chicagu a vôbec sa netají tým, že by ho veľmi potešilo, keby bol medzi najrýchlejšími.

„Maratón v Chicagu patrí medzi najväčšie a najsledovanejšie podujatia všetkých nadšencov vytrvalostného behu. Budem bežať v obrovskom 40-tisícovom dave a celé mesto bude v uliciach, aby nás povzbudzovalo. Táto udalosť bude pre mňa osobne veľkým športovým sviatkom a veľmi sa na ňu teším,“ prezrádza Sajfa, ktorý sa fanúšikom behu na dlhé trate stal presne pred rokom, kedy si po prvýkrát vyskúšal Národný beh Devín - Bratislava dlhý 11,6 kilometra.

„Intenzívna príprava na maratón trvá tri mesiace, predtým ma však ešte čaká niekoľko bežeckých podujatí. V lete sa teším aj na viacero lokálnych pretekov, počas ktorých môže človek pracovať na svojej kondičke. Maratón v Chicagu si bude však určite vyžadovať aj skoré ranné vstávanie, ale musím niečo vydržať, keď ho chcem zabehnúť za 3 a pol hodiny,“ povedal nám moderátor, ktorý, ako sám hovorí, najradšej beháva na bratislavskej Železnej studienke. Na našu otázku, akým spôsobom sa na maratón v Chicagu prihlásil, odpovedal: „Bolo to úplne jednoduché, majú veľmi dobrú online registráciu na svojej webovej stránke, prihlásil som sa naň teda cez notebook.“

Svoju vášeň pre behanie Sajfa momentálne prezentuje aj v kampani jedného z mobilných operátorov, kde sa súčasne predstavuje aj ako nadšenec moderných technológií. „Mám rád nové technické vychytávky. Najnovšie notebooky, mobily a najrýchlejšie mobilné pripojenie na internet medzi ne rozhodne patria, pretože mi uľahčujú môj rozbehaný život na každom kroku. Cez notebook už dnes riešim naozaj veľa vecí – mailujem, hľadám, čo práve rýchlo potrebujem, skracujem si dlhú chvíľu pozeraním filmov či sťahovaním klipov, môžem sa objednať k lekárovi, rezervujem si lístky do kina, platím účty cez internet banking aj nakupujem,“ uzatvára rozhovor Sajfa.

Aj vy túžite po notebooku, ktorý budete nosiť stále so sebou? Máte však pocit, že notebook nie je práve najlacnejšia hračka? Kliknite si na www.orange.sk/orangesvojim a sami sa presvedčte, že Orange má pripravený notebook aj pre vás – už od 10 € mesačne. Preto nečakajte a nechajte sa aj vy strhnúť jarnou „notebookmániou“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu