Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Kalisovej milenec Šmahel: Vzrušujúco zvádzal sexi Miss Husárovú!

Veronika Husárová a Martin Šmahel Zobraziť galériu (54)
Veronika Husárová a Martin Šmahel

BRATISLAVA – Zvodné osvieženie! Priateľ markizáckej hlásateľky Miriam Kalisovej (22) Martin Šmahel (26) kŕmil jahodou najkrajšiu Slovenku roku 2007 Veroniku Husárovú (21).

Dráždil ju sladkým ovocím. Na včerajšej módnej šou návrhárky Lýdie Eckhardt predvádzali jej tvorbu pre nadchádzajúcu sezónu aj Veronika Husárová a Martin Šmahel. A práve táto dvojica si na móle takpovediac zaflirtovala. Počas prehliadky totiž nakŕmil priateľ Miriam Kalisovej jahodou zvodnú krásku.

„Toto ovocie mi chutí. Bolo to však v rámci choreografie. Iba som si z nej odhryzla a on ju potom zjedol,“ povedala pre topky.sk Husárová. Ako ďalej dodala, Šmahelova priateľka nemá dôvod žiarliť. „Bola nás pozrieť na prehliadke v Poprade a povedala, že sa jej to veľmi páči. Obaja máme partnerov, s ktorými sme nadmieru spokojní,“ vysvetlila nám tmavovláska.

Pozrite si fotografie z módnej šou v našej GALÉRII!

 



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu