Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Trapas! Pád modelky i zakopnutie Krainovej! Roztrhli Viviennine šaty!

Simona Krainová na móle stratila balanc. Jedna modelka dokonca padla. Zobraziť galériu (47)
Simona Krainová na móle stratila balanc. Jedna modelka dokonca padla.

BRATISLAVA – Aj toto sa stáva, ale nemalo by sa! Včerajšia módna prehliadka Vivienne Westwood sa nezaobišla bez menších či väčších faux-pas. Slovenské i české modelky sa šmýkali a padali na móle. A dokonca aj taká profesionálka, akou je Simona Krainová (36). Zrejme sa musia ešte učiť chodiť!

Bratislavská smotánka si včera večer mohla vychutnať módnu šou Vivienne Westwood, ktorá predstavila svoju tvorbu na retrospektívnej prehliadke, kde ukázala 70 modelov. V priestoroch Starej tržnice sa predstavili aj známe modelky ako Denisa Dvončová, Michaela Kocianová a Ema Müllerová.

Čerešničkou bola česká kráska Simona Krainová, ktorá sa predviedla v známych a neskutočne drahých svadobných šatách, v ktorých sa vydávala Sarah Jessica Parker vo filme Sex v meste. Šaty majú hodnotu takmer 10 700 eur a Simona ich takmer roztrhla, keď sa na móle nešťastne potkla a skoro spadla.

„Ona nám dovolila robiť si, čo chceme. No a ja som nechcela len tak prejsť po móle, tak som si vymyslela kreácie. Ale trochu som sa zamotala. Vivienne mi povedala, že to bolo super. Páčilo sa jej to, a to je hlavné,“ prezradila médiám Krainová, ktorá vlastní aj niekoľko návrhárkiných kúskov.

Česká blondínka však nebola jediná, ktorá si počas šou spôsobila menší trapas. Jedna z modeliek na móle dokonca spadla v nádherných šatách posiatych drahými kameňmi. Šmykla sa a dokonca róbu roztrhala. Kamene sa následne rozkotúľali po móle.  

Prestížny večierok alebo "bufetová" párty?

Po prehliadke nasledovala párty, ktorá však pripomínala hoci drahé, ale predsa len „bufetové občerstvenie“. V úzkych vrchných priestoroch tržnice boli prítomní hostia natlačení hlava na hlave. A to bol dôvod, prečo mal raut rýchly koniec. Na afterpárty sa o niečo neskôr ukázala aj samotná britská kráľovná módy. Žiaľ, v čase, keď sa tam objavila Vivienne, neušla sa jej v tej chvíli žiadna chuťovka, pretože takmer všetko jedlo bolo vybrakované. No ona si zrejme z toho ťažkú hlavu nerobila, o jedlo mala totižto postarané.

Medzi pozvanými hosťami nechýbali ani rodičia modelky Emy - exmanželia Soňa a Richard Müllerovci. Prišiel aj Maroš Kramár, Braňo “Bruno“ Ciberej a Lucia Hablovičová v spoločnosti módneho návrhára Borisa Hanečku. Tí sa však na recepcii dlho nezdržali.

Podnikateľskú obec zastupovali Ivan Jakabovič, Patrik Tkáč, Jozef Majský ml. a ďalší.

Zábery z módnej šou nájdete v našej GALÉRII!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu