Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prasacia chrípka útočí: Celebrity sa bozkávajú v rúškach!

Spencer Pratt a Heidi Montag Zobraziť galériu (8)
Spencer Pratt a Heidi Montag

LOS ANGELES - Aktuálny medicínsky strašiak, ktorý si doteraz vyžiadal viac ako stovku obetí, vyvolal paniku už aj v kruhoch hollywoodskych celebrít. Hviezdnej dvojici v zložení Heidi Montag (22) a Spencer Pratt (25) prasacia chrípka naháňa taký strach, že zaľúbenci si prejavujú nežnosti v chirurgických maskách!

Prominentný párik, ktorý sa zviditeľnil vďaka televíznemu seriálu The Hills, sa v bielych rúškach predvádzal na losangelskom letisku tesne po príchode zo svadobnej cesty. Dvojica si totiž užívala medové týždne práve v kolíske hystérie spôsobenej prasacou chrípkou - v Mexiku. Herci sa prekvapivo čakajúcich paparazzov nijako nestránili, práve naopak. Pripravili im ozajstné divadlo a náležitú pozornosť si užívali plnými dúškami.

Heidi svoju krátku dovolenku nevenovala iba novopečenému manželovi a spoločnému leňošeniu, ale nejaký čas strávila aj pracovne. V Mexiku natočila hudobný klip k singlu Sex Ed a krajinu si tak zamilovala, že sa jej za domovom vôbec necnelo. O svoje pocity sa podelila s fanúšikmi na blogu: "Som taká smutná, že opúšťam Mexiko, ale som pripravená vypadnúť z krajiny prasacej chrípky!"

Obavy o svoj zdravotný stav tento týždeň prejavil aj Spencer v jednej rádiovej šou. Moderátorovi totiž prezradil, že spolu s frajerkou nosí na tvári masku úplne všade a dodal: "Nezahrávam sa - snažím sa nechytiť prasaciu chrípku. Sme v izolácii, úplne sa skrývame."

Novomanželia však neskôr uviedli veci na správnu mieru. Celá záležitosť okolo ich maskovania mala byť obyčajným žartom a zároveň výsmechom z tých, ktorí pri pomyslení na prasaciu chrípku dostávajú panický záchvat. Heidi a Spencer si svoje "áno" povedali uplynulý víkend v Pasadene pred dvoma stovkami hostí.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu