Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Svadobná cesta podľa Latináka: Jazda IC-čkom!

Lukáš Latinák Zobraziť galériu (2)
Lukáš Latinák

BRATISLAVA – Šetrí alebo je bez fantázie?! Herec Lukáš Latinák (31), známy najmä z Paneláku, sa koncom septembra oženil. Svoju svadobnú cestu si však ešte neužil. I keď jazda IC vlakom z Popradu do Bratislavy, ktorú nedávno s manželkou absolvovali, by bola na to podľa neho celkom vhodná.

Herec Lukáš Latinák vo včerajšej relácii Webmaster prezradil aj niečo zo svojho súkromia. Keďže sa koncom septembra oženil, moderátor Matej Sajfa Cifra sa ho pýtal najmä na túto udalosť. A neobišiel ani tému  svadobnej cesty. Lukáš svojou odpoveďou prítomných bezpochyby zaujal.

Na otázku, ako sa mu páči v manželstve, ihneď odvetil: „Veľmi sa mi to páči, len nejako si to nestíhame užiť, pretože sa nám, teda mne, dosť nasypala práca. A dokonca sme nestihli ani svadobnú cestu. Drahá ma zrušila s tým, že tú cestu, čo sme išli z Popradu do Bratislavy IC-čkom, že to nebudeme rátať,“ netajil herec a priznal, že mu to tak ľahko neprejde.

„Urobila mi škrt cez rozpočet a musím vymyslieť niečo iné.“ Tým však jeho "starosti" nekončia. Ešte musí vybrať miesto, kde by si so ženou užili medové týždne. „Kam by som išiel na svadobnú cestu? Hlavne kedy by som išiel?“ Vyzerá to tak, že mladoženáčovi financie nechýbajú. Skôr nemá fantáziu a čas.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu