Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

a VIDEO Novotného sexi snúbenka Škamlová: Opäť bez Honzíka! Trápi ich kríza!?

Honzík Novotny a Romana Škamlová Zobraziť galériu (18)
Honzík Novotny a Romana Škamlová

BRATISLAVA - Namiesto mníchovského playboya ukázala výstrih! Honzík Novotny (31) a Romana Škamlová (20) sa už približne dva mesiace neobjavili bok po boku na žiadnej spoločenskej akcii. A inak tomu nebolo ani tento utorok na recepcii po premiére nového slovenského filmu Pokoj v duši. Keďže sa v ich vzťahu v poslednej dobe čoraz častejšie skloňuje slovo kríza, chceli sme vedieť, či spolu snúbenci neprišli práve kvôli partnerským nezhodám.

Naposledy sa dvojica objavila v spoločnosti ešte v novembri minulého roku. Odvtedy sme ich ako pár nevideli. Romana a Honzík sú pracovne zaneprázdnení a nemajú na seba toľko času, ako by si možno obaja želali. A to vzájomnému vzťahu rozhodne neprospieva. Rovnako tak ani mediálny nápor, ktorému je ich láska v poslednej dobe vystavovaná. Podľa nedávno medializovaných informácií totiž sužuje dvojicu kríza a neustále hádky.

Topky.sk preto zisťovali, čí práve toto nebol dôvod, kvôli ktorému Romana neprišla na utorkovú párty v sprievode svojho priateľa, ale s kamarátkou Ivanou a najkrajšou Slovenkou roku 2007 Veronikou Husárovou. „Honzík nemá rád takéto akcie. Okrem toho je veľmi chorý. A to je hlavný dôvod. Nechcela som ho za každú cenu ťahať v takom stave do spoločnosti,“ tvrdí Škamlová. Podľa jej slov nemajú vo vzťahu žiadny problém.

Treba však podotknúť, že v čase, keď mníchovský playboy zdieľal rovnakú spálňu s markizáckou moderátorkou Mariannou Ďurianovou, nechýbal pár na žiadnej poriadnej spoločenskej akcii. Zdá sa, že Novotnému prekážajú blesky fotoaparátov čoraz viac.

FOTO: Viac záberov z utorkovej recepcie nájdete v našej GALÉRII!

 

VIDEO: Romana Škamlová dorazila bez Honzíka Novotného.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu