Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nečakaný zvrat: Honzíkova snúbenka Škamlová nevestou, ale... Novotného už nechce!

Romana Škamlová vo svadobných šatách. Zobraziť galériu (6)
Romana Škamlová vo svadobných šatách.

BRATISLAVA – Modelka Romana Škamlová (20) opäť predviedla svadobné šaty. No ako sme sa dozvedeli, nad svadbou s milencom Honzikom Novotnym (30) už príliš neuvažuje. Prečo si nechce vziať mníchovského playboya?

Keď mladučkej Romane Škamlovej učaroval mníchovský lámač sŕdc, nikto nepredpokladal, že ich vzťah vydrží. Teraz sú spolu viac ako rok a popierajú všetky reči o kríze. No úlohu nevesty zatiaľ Romana predvádza iba na móle. Naposledy tento víkend v Bratislave. „Vo svadobných šatách sa cítim ako ryba vo vode,“ povedala nám. My sme samozrejme boli zvedaví, ako sa „v bielom“ páči svojmu partnerovi. Čo jej zvykne Honzík šepkať, keď ju vidí ako nevestu? „Takéto súkromné veci si nechám pre seba,“ tajnostkárila Romana.

V súvislosti s témou vydaja nás sexi plavovláska prekvapila odpoveďou k otázke, ktorá sa týkala svadby. „Neplánujeme ju,“ povedala Miss Sympatia 2007, ktorá sa s Honzíkom zasnúbila minulý rok v apríli v Thajsku. Že by si už nechcela mníchovského plejboja vziať? Veď takto pred rokom vyhlasovala, že „sme spolu šťastní a ľúbime sa. Keby k tomu došlo, tak s tým nemám problém.“ Preto sme boli zvedaví, z akého dôvodu zmenila názor.  

„Momentálne papier nepotrebujem. Na láske nič nezmení. Navyše, rozvody sú dnes na dennom poriadku. A ešte som mladá,“ vymenovala nám Romana dôvody, pre ktoré vraj s Honzíkom svadbu neplánujú. Ak sa však podnikateľovi podarí priviesť priateľku do druhého stavu, všetko sa zrejme zmení. „Kvôli deťom. Kvôli tomu, aby bola rodina zabezpečená, keď sa jednému z partnerov niečo stane, o svadbe rozmýšľam,“ dozvedeli sme sa. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa Honzík nakoniec do chomúta dostane.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu