Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Rodina o vzťahu Hablovičovej a Žitného: Krachuje im to!

Rasťo Žitný a Lucia Hablovičová. Zobraziť galériu (11)
Rasťo Žitný a Lucia Hablovičová. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Nemá to ľahké! Šťastie vo vzťahu Lucie Hablovičovej (31) a jej partnera Rasťa Žitného (31) trvalo veľmi krátko. Až do chvíle, kým markizácky moderátor autom nezabil päťročného Tomáška Žilavého. Od tohto momentu to podľa našich informácií ide s láskou prominentného páriku dole vodou. Luciino blízke okolie neverí, že bude mať ich spolužitie ešte dlhé trvanie.

Zostane Lucia Hablovičová s chlapom, ktorý pri šialenej rýchlosti zabil autom malého chlapca? To je otázka, ktorá víri v hlave mnohým ľuďom. Niektoré naše zdroje z ich blízkeho okolia dokonca tvrdia, že sa pár už rozišiel, len to udržiava v tajnosti. 

Od týchto správ sa však Hablovičová rázne dištancuje. „Je mi to smiešne. O mojom vzťahu nemá nikto informácie,“ povedala a ubezpečila nás, že je medzi nimi všetko tak, ako bolo pred mesiacom.

A to, že je tento vzťah naozaj veľkou záhadou, potvrdzuje aj človek z Luciinej rodiny, ktorý si neželá byť menovaný. „S Rasťom si dávajú pozor, čo komu o ich vzťahu povedia. Dokonca aj pred blízkou rodinou, “ dozvedáme sa. 

Topky.sk však ďalej zaujímalo, či by na Rasťa čakala v prípade, že by šiel do väzenia. „V tejto situácii sa nad tým nezamýšľam. Je to hypotetická otázka,“ odpovedala opatrne.

Nechuť riešiť vzťah môže naznačovať, že ani sama si ním nie je istá. Podľa našich informácií je však už v tejto otázke relatívne jasno. „Ak sa ešte nerozišli, tak to čoskoro príde. Už to nie je o láske,“ prezradil náš zdroj. Navyše, nie je vylúčené, že pod vzťah prominentnej dvojice sa môže podpísať aj Luciine časté stretnutia s Marcelom Palonderom.

Faktom ďalej zostáva, že Hablovičová má na svojho priateľa čoraz menej času. Nedávno na kastingoch po celej republike vyberala krásne dievčatá do finálovej dvanástky Miss Slovensko 2009. Ba čo viac, začiatkom decembra odlieta na osem dní do Johannesburgu za aktuálnou Miss Editou Krešákovou. Tá v Južnej Afrike zabojuje o titul najkrajšej ženy sveta.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu