Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Halle Berry plánuje nový účes - vyholenú hlavu!

Zobraziť galériu (8)

LOS ANGELES - Čokoládová kráska je pripravená podujať sa na odvážny krok, ktorý fanúšikom sľubuje takmer dva roky. Halle Berry sa rozhodla zbaviť svojich kučier a ukázať sa svetu v podobe, akou šokovala Britney Spears v čase psychického zrútenia - s jednoduchým účesom "na koleno"!

Halle však na rozdiel od popovej speváčky našťastie zdravý rozum nestratila a na odvážny zostrih sa nechala prehovoriť kvôli filmovej úlohe v romantickej komédii Nappily Ever After. Herečka v spomínanej snímka stvárnila Venus Johnson - ženu, ktorá je unavená čakaním na to, kedy ju dlhoročný partner požiada o ruku. Keď však jej frajer začne randiť s inou ženou, vo Venus sa prekvapivo prebudia staré city s poriadnou dávkou žiarlivosti. Dokončenie filmu je predbežne určené na rok 2010.

Príťažlivá mulatka o svojom drastickom zostrihu síce v médiách hovorí od apríla roku 2007, no zdá sa, že k naplneniu jej sľubov dôjde už čoskoro. Halle sa o tom, ako dá zbohom svojim tmavým vlasom, rozhovorila v marcovom vydaní magazínu Essence: "Oholím si hlavu! Ja viem, je to kontroverzné, ale... vlasy opäť narastú - dúfam!"

Halle v interview opísala aj novoobjavenú lásku, ktorá sa v nej prebudila s narodením dnes už 11-mesačnej dcérky Nahly: "Predtým som si myslela, že viem, čo je láska, ale nikdy som necítila nič podobné." Ak sa teda šťastná mamička rozhodne na pár hodín pohnúť z domu kvôli natáčaniu, film musí stáť naozaj za to. Herečka sa dnes plánuje zbaviť vlasov paradoxne už aj vďaka dcérke - vo svojej práci jej totiž chce zanechať dedičstvo, na ktoré bude právom hrdá.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu