Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Záletný Mel Gibson: Kto povedal, že odolá tomuto telu?

Mel Gibson a Oksana Pochepa. Zobraziť galériu (11)
Mel Gibson a Oksana Pochepa.

LOS ANGELES - Po zverejnení kompromitujúcich informácií sa manželka herca Mela Gibsona (53) rozhodla svoje trápenie definitívne ukončiť. Kto je nakoniec tou treťou osobou rozbíjajúcou dvadsaťosem ročné manželstvo?

„Mrzí ma, keď počujem o rozvode Mela Gibsona,“ hovorí zástupca ruskej pianistky Oksany Kolesnikovej. Práve s menom tejto umelkyne sa totiž spojila milostná aféra úspešného herca, ktorá smerovala až k rozvodovému konaniu.

Ukázalo sa však, že tridsaťjeden ročná Kolesnikova zrejme nie je tou správnou osobou. Hudobníčka je totiž už šťastne vydatá a čaká bábätko so svojim manželom. Celý škandál sa jej preto pochopiteľne veľmi dotkol.

Dusnú atmosféru vyvolala obdarená speváčka a modelka s rovnakým krstným menom, dvadsaťštyri ročná Oksana Pochepa. Tá sa k romániku s Gibsonom verejne priznala a svoju lásku netají: „Toto je vážne a ja verím, že náš vzťah bude ozajstný a vydrží dlho.“

Manželstvo cirkevnému nadšencovi rozbila s takou ľahkosťou, s akou aj vystavuje svoje telo vo videoklipe. Korene Melovej viery zrejme neboli natoľko pevné, aby odolali hriešne vyzerajúcim vnadám mladej rusky.

Podľa všetkého vyjdú Mela jeho úlety poriadne draho. „Toto môže byť kľudne jeden z najväčších rozvodov v histórii Hollywoodu,“ hovorí rodinný právnik Lynn Soodik.

Manželka Robyn má totiž legálne dostať polovicu majetku, ktorého hodnota sa odhaduje na približne miliardu dolárov.

Oksana Pochepa - Utro bez tebya

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu