Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kto povedal, že Vivienne Westwood nebude nosiť slovenský kroj!?

Koláž: Takto by mohla vyzerať Vivienne Westwood v našom kroji. Zobraziť galériu (8)
Koláž: Takto by mohla vyzerať Vivienne Westwood v našom kroji.

BRATISLAVA – Bude z nej „pravá Slovenka“! Svetoznáma módna návrhárka Vivienne Westwood už o pár dní zavíta na Slovensko. A topky.sk zistili, aký exkluzívny dar si od nás odvezie.

Známa módna návrhárka Vivienne Westwood sa o päť dní ukáže po prvýkrát na Slovensku. Na exkluzívnej módnej prehliadke predstaví okrem prierezu svojej doterajšej práce aj svadobné šaty, v ktorých sa vydávala Sarah Jessica Parker vo filme Sex v meste.

Tento model predvedie česká modelka Simona Krainová. Spoločnosť T-Mobile, ktorá organizuje túto veľkolepú módnu šou, si pre návrhárku pripravila aj exkluzívny dar. Topky.sk zistili, že Vivienne Westwood dostane slovenský kroj. „Chceli jej dať niečo typicky slovenské. Je to historická čipka. A ona historické veci zbožňuje. Aj jej tvorba je taká,“ dozvedeli sme sa od zdroja blízkeho organizátorovi, ktorý dúfa, že ju náš kroj bude inšpirovať v ďalšej tvorbe.

Extravagantná ryšavka sa počas návštevy Bratislavy chystá na obhliadku mestom. Údajne si chce pozrieť Bratislavský hrad, Devín i slovenskú galériu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu