Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Polnišová šokuje: Je to tyran! Surovec: Nebijem ju!

Petra Polnišová a Tomáš Surovec Zobraziť galériu (4)
Petra Polnišová a Tomáš Surovec

BRATISLAVA – Prvé kolo Let´s Dance 3 už máme po včerajšku za sebou. Šou ešte ani poriadne nezačala a humoristka Petra Polnišová (33) už obvinila svojho tanečníka Tomáša Surovca (25), že ju týra. A Tomáš pripustil, že Petra občas skončí s nejakou tou modrinou. Topky.sk zisťovali viac!

Herečka Petra Polnišová sa posťažovala na svojho tanečníka. „Tomáša Surovca by som premenovala na Tomáša Tyrana,“ povedala na verejnosti. A my sme, samozrejme, Tomáša oslovili. „Nebijem ju!“ bránil sa tanečník.

Všetko je, našťastie, trochu inak. Petra myslela „týranie“ v tanečnej oblasti. „To, čo on odo mňa chce, to je strašné – akoby sme trénovali na majstrovstvá,“ prezradila humoristka.

No a Tomáš nám túto informáciu nevyvrátil, práve naopak. „Som nekompromisný, trvám na presnosti krokov, dynamike otočiek. Peťa je síce ohybná a má schopnosť improvizácie, ale spoločenský tanec je viac o pravidlách,“ vysvetlil nám Tomáš. „Sem-tam má nejakú modrinu, ale väčšinou sa kopne sama,“ doplnil.

My sme nakoniec od Tomáša chceli vedieť aj to, či si opäť trúfa na víťazstvo. V Let’s dance 2 sa totiž stal kráľom parketu spolu s herečkou Michaelou Čobejovou. „S Petrou máme cieľ, aby náš tanec bol niečím výnimočný, prinášal emócie. Ak nás ale diváci budú posúvať ďalej, nebudeme sa hnevať,“ stanovil si cieľ.

A vo včerajšom kole dvojica výnimočná jednoznačne bola. Úctyhodný tanečný výkon zakončili tým, že oblejšia Petra skončila nečakane v Tomášovom náručí.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu