Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Mokrý v Let´s Dance 3: Bude tancovať nahý!

Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová Zobraziť galériu (3)
Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová

BRATISLAVA – Chystá sa to poriadne rozbaliť! Bývalý moderátor Počasia Juraj Mokrý (31) sa už túto nedeľu predvedie v tanečnej šou Let´s dance 3. Ako nedávno prezradil, čaču (cha-chu) bude tancovať nahý!

V prvom kole tanečnej šou Let´s Dance 3 predvedie bývalá rosnička Juraj Mokrý okrem sexi latino pohybov aj oveľa viac. V nedávnej markizáckej rannej relácii Teleráno prezradil, že hoci mu neprekáža žiadny kostým, má v pláne zatancovať si bez neho. „S kostýmami nemám vôbec žiadny problém. Ja som mal byť v prvom kole pôvodne nahý,“ povedal Mokrý, ktorý si v nedeľu so svojou tanečnou partnerkou Katarínou Štumpfovou zatancuje sexi latinsko-americký tanec čača.

Topky.sk sa ho preto spýtali, či sa naozaj chystá ukázať tak, ako ho Pán Boh stvoril. „Nahý zatiaľ nebudem. Nechávam si to na neskôr,“ prezradil bývalý moderátor s humorom sebe vlastným a dodal: „V tej chvíli ma to tak napadlo, ale keďže sa to vysiela o ôsmej večer, predsa len si niečo oblečieme.“ Nechajme sa teda prekvapiť, v akom odvážnom "kostýme" vystúpi.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na
tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu