Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Gary Barlow z Take That vylúčil návrat Robbieho Williamsa

Robbie Williams Zobraziť galériu (6)
Robbie Williams

LOS ANGELES - Gary Barlow z kapely Take That vylúčil možnosť návratu ich bývalého spoluhráča Robbieho Williamsa. Vyvrátil tak klebety aj tvrdenie samotného Williamsa, že obnovenie kapely v pôvodnej zostave sa stalo pravdepodobnejším.

"Ľudia sa stále pýtajú, či sa Robbie vráti, ale nič sa nezmenilo," povedal Barlow v rozhovore pre Radio 1 v šou Chrisa Moylesa. "Robbie sa nepripojí," dodal. Podľa informácií BBC Williams a jeho bývalí spoluhráči v súčasnosti pracujú na nových nahrávkach, a to dokonca v tej istej budove. Robbie Williams v poslednej dobe viackrát vyjadril želanie opäť hrať s Take That, naposledy tak urobil na konci marca v rozhovore pre denník Mirror.

Tridsaťpäťročný Williams skupinu opustil v roku 1995. Zhruba o rok neskôr sa Take That rozpadli, no v roku 2006 sa úspešne vrátili na hudobnú scénu ako štvorica v zložení: Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald a Jason Orange. So skupinou sa Williams rozlúčil v zlom a s Garym Barlowom niekoľko rokov vôbec nekomunikoval. Comebackový singel Take That s názvom Patience, ktorý oficiálne vyšiel 20. novembra 2006, sa stal ich deviatou britskou hitparádovou jednotkou. O niekoľko dní neskôr vyšiel album Beautiful World a koncom roka 2008 nasledoval The Circus. Williamsov ostatný štúdiový album Rudebox vyšiel v októbri 2006.

Informáciu zverejnila internetová stránka www.nme.com.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu