Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Súboj celebrít: Polnišová porazila Banášovú!

Zobraziť galériu (7)

BRATISLAVA - Najpopulárnejšou slovenskou celebritou je v súčasnosti herečka a zabávačka Petra Polnišová, ktorá sa stala známou účinkovaním v televíznom humoristickom programe S.O.S.

Obľubuje ju skoro polovica Slovákov. Vyplýva to z prieskumu verejnej mienky, ktorý dnes zverejnila spoločnosť GfK Slovakia. V prvej trojke najpopulárnejších slovenských celebrít skončili ešte moderátori Martin Pyco Rausch a Adela Banášová. "Polnišová sa páči viac mladým ľuďom, keďže až 80 percent Slovákov do 29 rokov má na ňu pozitívny názor. Veľa fanúšikov má aj z radov ľudí starších ako 40 rokov. V tejto vekovej skupine ju majú radi až dve tretiny ľudí," poznamenala zástupkyňa GfK Daniela Čekovská.

Rausch, ktorý sa teší obľube u 39 percent opýtaných, boduje predovšetkým medzi ženami. Moderátora speváckej a tanečnej šou SuperStar a Let's Dance väčšina opýtaných žien vníma pozitívne a takmer polovica ho označila za mediálnu hviezdu.

Obľúbená televízna a rozhlasová moderátorka Banášová sa teší podpore 36 percent Slovákov. Do prvej desiatky sa zmestili ešte napríklad herci Peter Batthyány, Peter Sklár, Viki Ráková či Gabriela Dzúriková. Títo herci a herečky v súčasnosti bodujú vo viacerých televíznych seriáloch slovenských komerčných televízií.

Podľa prieskumu sú celebrity sympatické 45 percentám Slovákov. Niektorí ich dokonca považujú za svoj vzor. Tretina ľudí si však myslí, že celebritám stačí k častému sa objavovaniu na televíznej obrazovke príjemný výzor a nie tvrdá práca.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu