Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vystresovaná Kate Moss: Odchádza si liečiť nervy

Kate Moss Zobraziť galériu (8)
Kate Moss (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Ani modelky zarábajúce ťažké milióny neobíde predvianočné napätie. Keď začali anglickej kráske prerastať veci cez hlavu, zvolila špeciálnu dovolenku. Všetkým tak predstavila zaujímavý návod, ako sa má relaxovať.

Kate sa rozhodla spraviť si so svojím priateľom a dcérou výlet do Thajska, kde sa chce vyrovnať s každodennými ťažkosťami a úzkosťou.

„Tento rok bol pre ňu naozaj hektický a má pocit, že by to už ďalej nezvládla,“ prezrádza Katin známy a dodáva: „Kúpele, ktoré si rezervovali, majú jedny z najprísnejších liečebných kúr vo svete. Nebudú na ňu brať ohľad len preto, že je známa. Dokonca jej zakázali zobrať si mobilný telefón.“

Súčasťou pobytu budú aj časté reflexné masáže, ktoré odbúravajú stres a odstraňujú nahromadené negatívne emócie. Celú procedúru umocní krásny výhľad na more, ktorý si celebrita vychutná samozrejme z najvyššieho poschodia.

Lepší balzam na dušu si snáď už nemožno predstaviť. Priatelia z modelkinho okolia sa obávajú jediného – čo bude s Kate ak nepomôže ani toto liečenie?

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu