Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexidol Robbie: Bývalá frajerka sa nad ním konečne zľutovala!

Robbie Williams Zobraziť galériu (13)
Robbie Williams

LONDÝN - Britskému spevákovi Robbiemu Williamsovi (34) v láske konečne svitá na lepšie časy. Od jeho rozchodu s herečkou Aydou Field (29) neuplynul ani mesiac a sympatický párik už opäť kráča ruka v ruke! Ako dlho im to vydrží tentoraz?

Rebelský Robbie bol z nevydareného vzťahu úplne zdrvený a s myšlienkou, že Ayda navždy odišla z jeho života, sa jednoducho odmietol zmieriť. Sexy blondínku okamžite bombardoval početnými telefonátmi s jediným cieľom - získať ju späť, a to za každú cenu.

Fieldová sa však po celý čas nemala veľmi k činu a so vzdorovitosťou tigra vytrvalo odmietala dvíhať telefón. Na scéne sa preto objavil spevákov najlepší priateľ Jonathan Wilkes, ktorý sa rozhodol neodkladne konať.

Zdroj z úzkeho kruhu známych mladej dvojice prezradil, že: "Jonathanov nápad spočíval v tom, že sa Robbie a Ayda stretnú pri uvoľnenej atmosfére. Obidvom na sebe očividne ešte stále veľmi záležalo." Impulzom k obnoveniu skrachovaného vzťahu bol spoločne strávený deň v trojici. Robbie si zobral na pomoc Jonathanovho malého syna Mickeyho.

Mladá dvojica musí ešte vyriešiť zopár nezrovnalostí, kým sa ich vzťah opäť vráti do starých koľají. Stále sa im totiž nepodarilo prelúskať otázku Aydinho rušného spoločenského života, ktorý Robbiemu tak veľmi prekáža.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu