Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Belohorcová o exmilencovi Vajdovi: Si úbohý a nezvládaš svoju slávu!

Zobraziť galériu (9)

BRATISLAVA – A je to tu! Relácia Chodili sme spolu, v ktorej sa Jozef Vajda (53) na adresu Zuzany Belohorcovej (32) nevyjadroval príliš lichotivo, už bola odvysielaná. Čo na to bývalá učiteľka sexu?

Keď sme Zuzanu okamžite po nakrúcaní informovali, čo na ňu narozprával exmilenec Jozef Vajda, zostala zaskočená. „Ak to na moju adresu povedal, tak je mi to ľúto,“ povedala nám vtedy. Zároveň sa vyjadrila, že stanovisko zaujme, keď si reláciu pozrie.

Vajdove útoky už na obrazovke odzneli, preto sme boli zvedaví, či si ich Zuzana vypočula a čo na ne hovorí. „Reláciu som nevidela, ale zostávam pri svojich vyjadreniach, že je to úbohé,“ povedala nám Zuzana. Hoci tému nechcela už príliš rozvíjať, predsa len pre topky.sk vyslovila svoju mienku. „Jožo Vajda nezvláda slávu známeho herca. Týmto ublížil skôr sebe, ako mne,“ tvrdí Belohorcová. Podľa nej si známy herec radšej mal nechať svoj názor pre seba. „Keď človek s niekým žije, ľúbi ho a neskôr ho začne ohovárať, nie je to džentlmen,“ odkázala svojmu bývalému milencovi.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu