Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Honzík a Drobová: Opäť spolu! Ako za starých čias!

Honzík Novotny a Gabika Drobová Zobraziť galériu (3)
Honzík Novotny a Gabika Drobová

BRATISLAVA – Prišli bez partnerov. Po dlhšej dobe sa v spoločnosti objavili bok po boku Honzík Novotný (31) a dramaturgička Gabriela Drobová (35). Kde nechali svoje polovičky?!

Mníchovský plejboj Honzík Novotný si vyrazil na utorkovú premiéru filmu Líbáš jako Bůh. No aj napriek romantickému názvu neprišiel do kina so svojou partnerkou Romanou Škamlovou. Spoločnosť mu robila jeho kamarátka Gabika Drobová, ktorá tiež prišla bez partnera Romana Antala.

Honzík s Romanou už dlhšie popierajú reči o kríze, preto je zvláštne, že práve na takýto film vyrazil Novotný bez nej. Keď sme však od neho chceli vedieť, či Romanu zdržali nejaké pracovné povinnosti, na naše otázky nereagoval. Rovnako ani Drobová nám neprezradila, prečo po jej boku na premiére nestál oficiálny partner, ale práve mníchovský podnikateľ.

Zaujímavé je aj to, že s Drobovou sa Honzík veľmi fotiť nechcel. Pritom v minulosti sa ako nerozlučná "dvojka" objavovali na mnohých párty. Dokonca boli označovaní aj za milencov! Obaja to vtedy popierali a ani teraz vraj medzi nimi nepreskočila nová iskra. Stretli sa hlavne kvôli pripravovanému špeciálu Nevesta pre milionára po troch rokoch.

Práve táto šou údajného milionára na Slovensku zviditeľnila. Honzík si tu zarobil peniažky aj v programe Let’s Dance, kde zbalil Mariannu Ďurianovú. Po rozchode s moderátorkou ulovil mladšiu modelku Romanu Škamlovú. Ich vzťah už vraj poznačili viaceré krízy. Uvidíme, či sa dopracujú aj k svadbe, keďže sa v minulom roku zasnúbili.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu