Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Exmilenci Belohorcová a Vajda: Jožo, teš sa! Toto Zuza uvidí... a bude mela!

Jozef Vajda a Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (12)
Jozef Vajda a Zuzana Belohorcová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Tak je to tu! Zatiaľ najkontroverznejšie vydanie šou Chodili sme spolu sa dnes dostane na obrazovky. To znamená, že Zuzana Belohorcová (32) uvidí a vypočuje si všetko, čo na ňu exmilenec Jožo Vajda (58) narozprával. A zrejme to nenechá bez komentára!

Topky.sk vás už informovali o nelichotivých výrokoch, ktoré adresoval Jozef Vajda v spomínanej talkšou svojej exmilenke Zuzane Belohorcovej. „Nehanbím sa za žiaden svoj vzťah... Aj keď ma pripravil o niekoľko rokov života,“ prezradil Vajda moderátorovi Petrovi Marcinovi. Zároveň naznačil, že ho život so Zuzanou vyšiel poriadne draho. Tieto svoje výroky však ešte môže oľutovať.

„Keď to uvidím, potom to môžem komentovať,“ povedala nám Zuzana Belohorcová, keď sme ju kontaktovali krátko po Vajdovom nakrúcaní. A práve dnes sa Zuzana bude môcť na vlastné oči i uši presvedčiť, ako sa Vajda na jej účet bavil. Jeho vyjadrenia boli také pikantné, že dokonca verejnoprávna STV použila práve časť týchto útokov aj v upútavke na svoju novú šou Chodili sme spolu. Nechajme sa teda prekvapiť, či Zuzanu nechá relácia chladnou alebo naopak spustí mediálnu prestrelku.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

 

VIDEO: Takto si Jozef Vajda uťahoval zo Zuzany Belohorcovej.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu