Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Studenková a Mórová: Sú síce skvelé herečky, ale... partnerov zanedbávajú!

Zdena Studenková s partnerom Braňom Kostkom. Zobraziť galériu (4)
Zdena Studenková s partnerom Braňom Kostkom.

BRATISLAVA – Podozrivo podobné! Herecké špičky Zdena Studenková (54) a Diana Mórová (39) majú toho spoločného viac než dosť. Aktuálnym príkladom je nie práve ukážková starostlivosť o svoje polovičky. Ako sme si všimli, Braňa Kostku (37) a Juraja Mokrého (31) úspešne „recyklovali.“

Nečakaná zhoda alebo kopírovanie? Zdena Studenková a Diana Mórová nepatria iba do kategórie úspešných a krásnych herečiek. Spoločných znakov je v prípade týchto dám oveľa viac.

Darí sa im na divadelných doskách, účinkujú v divácky obľúbených seriáloch, získali prestížne televízne ocenenia, sú vnímané ako ostré sekery, nedávajú si servítku pred ústa a spoločnú domácnosť zdieľajú s podstatne mladšími partnermi, ktorí ešte stále nie sú v chomúte.

Najnovšie majú ďalšie spojítko – partneri ich na spoločenských večierkoch sprevádzajú v „známych“ oblekoch. Napríklad tomu tak bolo aj na nedávnom OTOvi. Braňo Kostka si na seba dal pri tejto príležitosti rovnaké oblečenie ako na Ples v Opere, Juraja Mokrého sme v tom istom saku mohli vidieť v markizáckom programe na Silvestra.

Nebolo by teda na škodu, ak by si to Zdenka a Diana so svojimi chlapmi namierili do obchodov. A ktovie, možno aj nové obleky budú kupovať spoločne.

Zdena Studenková s Braňom Kostkom na OTOvi.

Studenková a Mórová: Sú
Zobraziť galériu (4)

Herečkin partner mal ten istý oblek aj na tohtoročnom Plese v Opere.

Studenková a Mórová: Sú
Zobraziť galériu (4)

Diana Mórová s Jurajom Mokrým. Ten bol rovnako oblečený aj v silvestrovskom programe Markízy.

Studenková a Mórová: Sú
Zobraziť galériu (4)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu