Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Šok: Rihanna nebola jediná! Násilnícky frajer zmlátil aj Miss Anglicka!

Danielle Lloyd Zobraziť galériu (5)
Danielle Lloyd

LONDÝN - Iba týždeň po tom, čo celý svet obleteli šokujúce zábery dobitej tváre popovej speváčky, o domácom násilí prehovorila aj britská modelka Danielle Lloyd. Pozrite sa, ako jej krásnu tvár doriadil vlastný partner!

Monokel, zlomená lícna kosť, rozťatá a opuchnutá pera - takúto spúšť zanechal na Daniellinej tvári násilnícky priateľ, ktorý modelku držal vo vzťahu s trpkou príchuťou neuveriteľné dva roky. Výsledok otrasného skutku Danielle (25) zachytila ako dôkaz fotoaparátom mobilného telefónu.

Miss Anglicka z roku 2004 sa rozhodla odhaliť krutú pravdu o svojom nepríjemnom zážitku, aby povzbudila obete domáceho týrania. Aj v jej prípade sa priateľ spočiatku javil ako "milý a šľachetný", no čoskoro ju začal prísne kontrolovať a odrezal ju od všetkých známych. Situácia však bohužiaľ zašla ešte ďalej: "Nazýval ma fľandrou a krátko na to ma začal biť."

Zatiaľ čo čokoládová kráska Rihanna (21) sa k svojmu násilníckemu frajerovi Chrisovi Brownovi (19) vrátila, modelka ovenčená titulmi krásy ženám radí presný opak - aby sa za žiadnych okolností nedali obmäkčiť. Za Danielle hovoria hrôzostrašné skúsenosti: "Zakaždým plakal a hovoril, že sa to už nikdy nezopakuje. Ku koncu ma však mlátil takmer každý deň." Po poslednom útoku britskú krásavicu čakalo prebudenie do scény ako z hororového filmu: "...krv všade na mne, na celej posteli, na všetkých stenách."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu