Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Rihannin otec podporuje dcérine rozhodnutia

Rihanna
Rihanna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Otec speváčky Rihanny podporí svoju dcéru v každom rozhodnutí. Reagoval tak na šíriace sa správy, že sa barbadoská hviezda opäť vrátila k r'n'b spevákovi Chrisovi Brownovi. Ten ju v deň udeľovania hudobných cien Grammy 8. februára údajne napadol vo svojom aute.

Hoci polícia oficiálne nepotvrdila, že išlo o Rihannu, na internet prenikla fotografia speváčky s viditeľnými zraneniami na tvári. "Akúkoľvek cestu si zvolí, budem stáť za ňou," povedal Ronald Fenty v telefonickom rozhovore pre internetovú stránku People.com.

 S dcérou hovoril naposledy na jej 21. narodeniny 20. februára a o jej návrate k Brownovi sa dozvedel prostredníctvom médií. "Je to rozumné dievča," uviedol Fenty. Na otázky týkajúce sa 19-ročného speváka však odmietol odpovedať. Dvojica podľa nemenovaného zdroja trávi čas spolu v dome rapera Seana "Diddyho" Combsa na ostrove Star na Floride.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu