Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Šok: Dobitá Rihanna sa chce vrátiť k násilníkovi... Čo sa úplne zbláznila?!

Rihanna a Chris Brown. Zobraziť galériu (8)
Rihanna a Chris Brown. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Úslovie "dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš" v prípade čokoládovej krásky pravdepodobne vôbec neplatí. Po ťažkom fyzickom napadnutí a nervydrásajúcom zážitku totiž Rihanna zvažuje, že si opäť začne so svojím násilníckym frajerom!

Populárna speváčka v týchto dňoch údajne intenzívne premýšľa nad návratom ku Chrisovi Brownovi (19), ktorý na ňu pred časom surovo zaútočil a za tento skutok momentálne čelí obvineniam pred súdom. Na impulz k odpusteniu týchto ťažkých prehreškov prekvapivo nebolo treba až tak veľa - stačilo, že spevák svoju partnerku zasypal luxusnými darčekmi.

Rihanna minulý týždeň v piatok oslavovala svoje 21. narodeniny v uzavretom kruhu blízkych priateľov, ktorí jej usporiadali malú párty. Keďže Chris medzi pozvanými hosťami nefiguroval, rozhodol sa so svojou láskou skontaktovať aspoň telefonicky. Jeden zo speváčkiných známych prezradil podrobnosti denníku New York Daily News: "Chris zavolal Rihanne, aby jej zaželal všetko najlepšie k narodeninám. Naozaj sa snaží dostať späť do jej priazne a urobí čokoľvek, aby jej ukázal, ako veľmi ho to všetko mrzí."

Spevácka hviezda si ako darček od útočníka rozbalila iPod a diamantový náhrdelník spolu s náramkom. Hoci Rihannini priatelia sú absolútne proti obnoveniu jej vzťahu s Chrisom, kráska z Barbadosu sa bez neho údajne cíti priveľmi osamelá. "Rihanna veľmi chcela byť s Chrisom vo svoj veľký deň, ale očividne si uvedomuje, prečo práve teraz nemôžu byť spolu. Je však čoraz jasnejšie, že nedokáže byť bez neho," dodal na záver spomínaný zdroj.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu