Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Peter André na Silvestra o polnoci... Sex!

Katie Price a Peter Andre. Zobraziť galériu (9)
Katie Price a Peter Andre. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Existuje mnoho spôsobov, ako osláviť príchod Nového roka. Populárny spevák s inšpiráciami na tohtoročnú silvestrovskú zábavu takisto nesklamal. Ako si bláznivý večer vychutná chlap, ktorý svoju pýchu zvykne merať diaľkovým ovládačom?

Peter (35) sa pri sexuálnych fantáziách dokáže naozaj poriadne odviazať. Zajtra o polnoci by totiž sekundy najradšej odpočítaval pri vášnivých posteľových radovánkach a ideálne by bolo, ak by nestriekalo iba šampanské. Zdá sa vám to nechutné? Ešte zďaleka neviete všetko!

Tajomstvo dokonalého ukončenia starého roka údajne spočíva v jeho načasovaní: "Rád by som Nový rok privítal sexom tak, aby som sa urobil s úderom polnoci. Bolo by to perfektné - bol by to najúžasnejší pocit." Ktovie, čo na takýto druh ohňostroja hovorí spevákova manželka Katie Price alias Jordan. Táto modelka s kyprými silikónovými vnadami je totiž takisto známa tým, že v sexuálnej oblasti nie je zrovna ostýchavá.

Existuje však ešte jeden spôsob, ktorý by Petra na Silvestra urobil dokonale šťastným. Išlo by samozrejme takisto o sex s Jordan, ale medzi ďalšími ľuďmi a pod podmienkou, že by boli obaja zamaskovaní: "Chcel by som mať sex s Katie pred zrakmi iných ľudí, ak by nás nikto z nich nespoznal." Potreba ukazovať sa pred divákmi aj v takýchto intímnych a chúlostivých situáciách môže znamenať jediné - vlastná reality šou už Petrovi poriadne lezie na mozog.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu