Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Lindsay Lohan hore bez: Je vychudnutá na kosť!

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (9)
Lindsay Lohan

LOS ANGELES - Americká modelka a herečka pravdepodobne stratila aj poslednú štipku súdnosti a v chudnutí už nepozná správnu mieru. Na najnovších fotografiách ukázala vytŕčajúce kosti a odstrašujúcu postavu, s ktorou sa stala vážnou konkurenciou aj pre superštíhlu Victoriu Beckham (34)!

Lindsay Lohan (22) v poslednom období zapĺňala stránky bulvárnych plátkov najmä kontroverzným vzťahom so svojou priateľkou Samanthou Ronson (31). Práve ich vzájomné nezhody, ktoré vyústili až do bitky a rozmlátenej izby, ju dohnali k nechutenstvu a k vyziabnutému telu.

Niekdajšia príťažlivá plavovláska sa vyzliekla pred objektívom fotografky Heidi Slimane. Na čiernobielych záberoch síce Lindsay strúha sexy pózy a dráždivo sa prehrabáva v hustej hrive, no jej anorektická postava akýkoľvek pozitívny dojem úplne zmarila.

Extrémne štíhla modelka šokovala aj na nedeľňajšom udeľovaní Oscarov, keď sa na červenom koberci prechádzala v bielych minišatách, ktorými prítomným hosťom pripomínala doslova živú kostru. Záber zo spomínaného večera sa nachádza ako posledný vo videu a Lindsay na ňom objíma svoju priateľku Samanthu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu