Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Lindsay Lohan sa rozišla s frajerkou... najskôr ju však zmlátila!

Lindsay Lohan a Samantha Ronson Zobraziť galériu (5)
Lindsay Lohan a Samantha Ronson (Zdroj: SITA)

MIAMI – Najznámejší lesbický pár v Hollywoode ukázal, aká nebezpečná dokáže byť láska medzi dvomi ženami. Lindsay Lohan a Samantha Ronson si svoje zbohom totiž povedali naozaj štýlovo – päsťami a kopancami pred desiatkami vydesených ľudí!

Poriadne dusno vo vzťahu začali obe dievčatá predvádzať už počas silvestrovskej oslavy, kedy sa priamo pred očami svojich príbuzných začali nepríčetne hádať. Druhé kolo prišlo ešte v ten večer okolo polnoci, keď sa rozzúrená Lindsay vyrútila z klubu a bez varovania sa hrubo osopila na svoju priateľku: “Keď vypadnem z podniku, máš ma nasledovať!”

Záverečné a najpikantnejšie kolo však na divákov čakalo v hoteli, do ktorého sa obe dievčatá neskôr spoločne vrátili. Počiatočné kričanie a rev totiž vyústili do hrôzostrašnej bitky, počas ktorej dvojica rozmlátila zariadenie izby a prevrátila ju hore nohami. Keď už nebolo čo rozbíjať, prevalili sa na chodbu a pokračovali vo svojom divadle pred zrakmi vystrašených hostí.

Jeden z návštevníkov hotela opísal dievčenské vyčíňanie ako naozaj nehorázne: “Krik a nárazy sa ozývali celým hotelom. O jedenástej vpadli do haly, navzájom sa kopali a udierali.” Lindsay a Samanthu nakoniec oddelili až príslušníci bezpečnostnej služby, ktorí na dôkaz takisto celú hotelovú izbu vyfotili. Obrovské množstvo úlomkov a črepín zo zrkadla okrem primitívneho správania naznačujú aj to, že lesbičky takýto teatrálny rozchod rozhodne nevyjde lacno.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu