Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

SuperStar Vierka Berkyová: Tá ale dopadla...

Vierka Berkyová na Slávikovi. Zobraziť galériu (6)
Vierka Berkyová na Slávikovi. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Ide to s ňou dolu vodou! Vierka Berkyová (17), ktorá sa stala treťou slovenskou SuperStar, zatiaľ navštevuje iba krsty svojich kolegov zo speváckej šou. A ten jej? Škoda reči. Nulová tvorivá aktivita sa však odrazila aj na jej umiestnení v hudobnej ankete Slávik. S chabými 153 hlasmi ju prebehli aj menej známe speváčky.

Spraví niekedy hudobnú kariéru?! Zatiaľ, čo víťazi prvých ročníkov SuperStar pripravili svoje debutové albumy za tri mesiace, Vierke Berkyovej nestačil ani rok. Keďže prácu na piesňach zanedbávala, vydavateľstvo s ňou rozviazalo zmluvu. Odvtedy sme mohli od Vierky počuť len dve skladby. Prvý singel „Ja viem“ sa však v rádiách neuchytil. O čosi lepšie to bolo s piesňou „Môj DJ“.

Takýmto tempom to však vyzerá, že dvanásť piesní, čo je zvyčajný počet na albume, bude Vierka nahrávať šesť rokov! A dovtedy všetci zabudnú, že niekedy vyhrala SuperStar. Dokonca ju už opustila aj Klaudia Guzová, ktorá chcela mladej speváčke uľahčiť komunikáciu s médiami a robila jej hovorkyňu. „To bolo len na chvíľu, už to nie je aktuálne,“ potvrdila nám Guzová ukončenie spolupráce. A tak Vierka zostala len v rukách svojho otca Eduarda, čo teda naozaj nie je výhra.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu