Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Svadobný Booom: Nevesty v našom šoubiznise!

Zobraziť galériu (6)

BRATISLAVA – Ešte ich (takmer) žiaden nedostal pred oltár, no napriek tomu si vyskúšali svadobné šaty. Ktoré známe tváre už majú za sebou vydaj „na nečisto“ ?

















Svadobný Booom: Nevesty v
Zobraziť galériu (6)
Erika Barkolová (31)
– Spomedzi týchto dám už má za sebou manželské skúsenosti. Vo zväzku to však jojkárskej moderátorke nevyšlo a tak nasledoval rozvod. Momentálne síce má priateľa Rada, no pred oltár sa nechystá. „Túto otázku vôbec neriešime. Čokoľvek by som povedala, bolo by to zavádzajúce,“ povedala nedávno pre topky.sk. Ako ďalej podotkla, keby sa mala opäť vydať, malo by to už byť navždy. Tieto svadobné snímky s partnerom vznikli pre fotenie do istého časopisu.





















Svadobný Booom: Nevesty v
Zobraziť galériu (6)
Veronika Husárová (21)
– Zábery najkrajšej Slovenky roku 2007 Veroniky Husárovej v svadobných šatách vznikli počas nedávnej módnej prehliadky. „V svadobných šatách sa cítim veľmi dobre. Rada ich predvádzam,“ prezradila nám Veronika. Ako však ďalej dodala, pred oltár sa zatiaľ nechystá. S priateľom Jurajom síce tvoria pár približne päť rokov a slovo „svadba“ už v ich vzťahu padlo, no všetko je zatiaľ iba na teoretickej úrovni.





















Svadobný Booom: Nevesty v
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Belohorcová (32)
– Bývalá učiteľka sexu je šťastne zaľúbená do svojho priateľa – českého podnikateľa Vlastimila Hájeka. Čo sa týka vydaja s ním, rozhodne sa tejto myšlienke nebráni. Veď už na to prsnatá blondínka má aj vek. O Vlastovi uvažuje aj ako o otcovi svojich detí. „Možno koncom roka začneme pracovať na bábätku,“ zverila sa topkám. A keď už bude tehotná, na rad príde vydaj.





Svadobný Booom: Nevesty v
Zobraziť galériu (6)
Romana Škamlová (20)
– Priateľka Honzíka Novotného tiež vie, aký je to pocit mať na sebe svadobné šaty. Ako neveste jej to rozhodne sekne. Len či sa jej podarí dostať pred oltár aj mníchovského playboya. Rozhodne je však na najlepšej ceste. Je totiž verejne známe, že dvojica je zasnúbená. Snímky v snehobielych šatách vznikli v jednej z bratislavských predajní, kde takto pózovala pre svojich najbližších.

















Svadobný Booom: Nevesty v
Zobraziť galériu (6)
Gabika Dzúriková (35)
– Známa herečka, ktorá v jojkárskom seriáli MAFstory stvárňuje Pipinu, sa už pred kamerami „vydala“. V súkromí ju však táto radostná udalosť ešte len čaká. „Jednoznačne chcem mať všetko, čo k tomu patrí. Chcem mať ten papier, svadobnú kyticu, torty a aby mama plakala,“ vyznala sa pre náš portál. O čosi stručnejšia však bola v otázke smerujúcej k tomu, či je zadaná. „Nepoviem, neprezradím,“ robila tajnosti.



















Foto: topky.sk, skerak.sk, paparaci.sk, zuzkabelohorcova.com, tv Joj

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu