Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Beyoncé po opici: Zrelá akurát do postele

Beyoncé Zobraziť galériu (8)
Beyoncé

LOS ANGELES - Populárna speváčka sa nikdy netajila tým, že alkoholu a iným neduhom spoločnosti zo zásady neholduje. Na párty sa však Beyoncé zvykne premeniť na poriadnu otravu. Hoci je z nej mimoriadne šarmantná dáma so závideniahodnými proporciami, s pohárom vína v ruke by vás unudila na smrť!

Čokoládová kráska si svoj lahodný sekt vychutná síce príležitostne, no keď to s jeho množstvom preženie, stáva sa z nej príšerne nudná spoločníčka. V tom lepšom prípade vám totiž okamžite zaspí a v tom horšom... nepovie ani slovo!

Beyoncé sa o svojich skúsenostiach z najrozličnejších osláv rozhovorila v magazíne Cosmopolitan: "Nepijem zrovna často, ale keď som opitá, som veľmi tichá a pozorujem okolie a potom idem spať. Nemyslím, že je so mnou veľká zábava."

Dvadsaťsedemročná spevácka hviezda takisto zdôraznila, že drogy ju nikdy nezaujímali a pravdepodobne ich v živote ani nevyskúša. Keď totiž vidí nafetovaného kamaráta, nemá najmenšiu chuť spraviť niečo podobné. Úplne si vraj vystačí so svojím obľúbeným vínom.

Ak ste si doteraz mysleli, že Beyoncé svoje horúce tanečné kreácie s radosťou predvádza aj v súkromí, nadišiel čas uviesť veci na správnu mieru. Druhé ja, ktoré táto kráska nazýva Sasha, síce svojimi krivkami zavlní s obrovskou radosťou, no skutočná Beyoncé sa v tejto úlohe necíti zrovna pohodlne: "Niekedy si zatancujem, ale mám pocit, že na párty každý vo mne očakáva Sashu a že to poriadne roztočím parkete."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu