Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Beyoncé treba vytrieskať po zadku, tvrdí legenda Etta James

Beyoncé rozhodne nepatrí medzi obľúbenkyne Etty James Zobraziť galériu (10)
Beyoncé rozhodne nepatrí medzi obľúbenkyne Etty James (Zdroj: SITA)

SEATTLE – Prespievať známu pesničku nemusí znamenať pre každého pôvodného speváka poctu. Svoje dokazujú aj nepriateľské reakcie dotknutej hviezdy. Etta svoju novú náhradníčku nedokáže vystáť.

Počas inauguračného bálu Baraka Obamu odznela dávna hitovka At last, ktorú vzala do svojich úst vychytená kráska Beyoncé (27). Na negatívne reakcie ohľadom takto ukradnutej piesne nebolo treba dlho čakať. Pár dní na to dostala Etta James (71) možnosť povedať, čo si o pošpinení klasiky myslí.

Na svojom koncerte v Seattli prehovorila nahnevaná speváčka k davu: „Vy ľudia poznáte svojho prezidenta, však že? Toho s veľkými ušami?“ Takýmito vetami začínal agresívny prejav urazenej celebrity.

„Mal tam tú ženskú, ktorá mu spievala moju pesničku. Dostane výprask po zadku!“ šokovala Etta publikum.

„Tá úžasná Beyoncé. Nemôžem ju vystáť,“ prezrádza svoje stanovisko k mladšej kolegyni a dodáva: „Nemá žiaden nárok spievať vo veľký deň prezidenta pieseň, ktorú som ja spievala celú večnosť.“

Takáto nevraživosť je ale evidentne čisto jednosmerná. Beyoncé stvárnila vo filme Cadillac Records práve rolu Etty James. O svojej predchodkyni rozpráva len v dobrom: „Je žijúcou legendou a chcem, aby tento film milovala. Dúfam, že bude.“

Skladba At Last v podaní Etty James



At Last v podaní Beyoncé Knowles



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu