Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Dara Rolins: Nevera? Rýchle riešenie!

Dara Rolins Zobraziť galériu (10)
Dara Rolins

BRATISLAVA/PRAHA – Prehovorila! Dara Rolins (35) nám prezradila, či jej bol Matěj Homola (34) neverný. Ako riešia svoju krízu? Pomstí sa Dara Matějovi tým, že odíde do Ameriky a nechá mu „na krku“ dcéru Lauru?

Koniec špekuláciám! Dara Rolins sa rozhodla, že topkám prezradí, ako po návrate Matěja Homolu z Indie pracujú na svojom vzťahu. A na pretras prišla aj nevera!

„Počula som, vraj dôvodom našej krízy je nevera. Život by bol tak jednoduchý, ak by za každým problémom vo vzťahu bolo podvádzanie... Človek by aspoň vedel, na čom je a riešenie – aspoň to moje určite – by bolo veľmi rýchle,“ prezradila nám Dara. Z toho teda vyplýva, že za napätím vo vzťahu s Matějom nebola tretia osoba, ale len oni sami.

Momentálne sú Dara a Matěj opäť spolu. „Matěj je šťastný, že je späť, aj my sme sa na neho tešili. Mali sme veľa času o všetkom premýšľať. Netvrdím, že sme už všetko vyriešili, ale isté je, že naše horúce hlavy vychladli a sme schopní spolu hovoriť,“ priblížila nám Dara situáciu vo svojom vzťahu.

Ako sme zistili, na riešenie problémov majú s Matějom ešte dosť času. Dara síce plánuje odísť do Ameriky, ale až koncom apríla. „A zvažujem aj to, že nechám na dva týždne Lolu Matejovi. On sám prejavil veľký záujem, Lola bude mať v tej dobe viac než rok a myslím, že by mohlo byť pre nich oboch prínosné – mať čas len pre seba. Nie je ale pravdou, že sa mu chcem odchodom a "zbavením sa dcéry" pomstiť,“ povedala nám Dara. Nechajme sa teda prekvapiť, ako naopak Matěj zvládne byť doma sám len s dcérkou.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu