Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Hrycovo prekliatie: Smrť ho prenasleduje celý život!

Andy Hryc s manželkou. Zobraziť galériu (4)
Andy Hryc s manželkou.

BRATISLAVA – Nešťastie ho zastihlo už v rannom detstve! Herec Andy Hryc (59) si už toho vytrpel poriadne veľa. Pred viac ako mesiacom mu pri tragickej autonehode zomrel syn Hugo († 22). Málokto však tušil, že herec v minulosti prišiel o staršieho brata. Ten tiež tragicky zahynul.

Herec Andy Hryc to veru nemá ľahké. Smrť ho prenasleduje celý život. Len pred takmer dvoma mesiacmi mu zomrel jediný syn Hugo, ktorý zahynul pri tragickej dopravnej nehode spolu s kamarátom Jakubom Karasom (†22). To však v Hrycovom živote nie jediná krutá rana osudu. Ako totiž pred pár dňami prezradil, v mladosti mu tragicky zomrel straší brat.

„Keď som mal rok a pol, utopil sa mi päť ročný brat,“ povedal v jojkárskych Promi novinách zronený Hryc a smutne pokračoval: „Vždy som sa modlil, aby sa niečo nestalo. Asi som sa slabo modlil, lebo sa to stalo a je mi jasné, že s tým sa nedá vyrovnať.“ Hoci je smrť súčasťou života, vždy príde nečakane a zabolí. Keď je však ešte k tomu tragická a v mladom veku, človek sa trápi o to viac.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu