Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Hrycovci po synovej smrti: Ponúka im pomoc matka mŕtvej modelky - Oľga Fašungová!

Andy Hryc a Oľga Fašungová Zobraziť galériu (3)
Andy Hryc a Oľga Fašungová

BRATISLAVA - Prežili rovnakú bolesť - smrť vlastných detí! Herec Andy Hryc (59) a mama mŕtvej modelky Simony Fašungovej (†36) Oľga, sa s ťažkým osudom len ťažko vyrovnávajú. Napriek trápeniu, ktoré obaja prežívajú, ponúka Oľga Andymu pomocnú ruku. Tvrdí, že mu rozumie oveľa lepšie, ako všetci ostatní.

Mama modelky Simony Fašungovej Oľga svoj bôľ už nesie viac ako rok a pol. Práve vtedy jej dcéra nedobrovoľne opustila tento svet. Bývalá modelka a riaditeľka MISS po dlhom trápení podľahla zákernej chorobe. Lekári jej diagnostikovali rakovinu - mala nádor na mozgu. K tomu všetkému sa pridružila aj otrava krvi...

Pred viac ako mesiacom zahynul pri tragickej autonehode syn herca Andyho Hryca - Hugo (†22). A práve rovnaká bolesť - v tomto prípade smrť vlastných detí - dokáže spojiť úplne cudzích ľudí. Sú k sebe viac tolerantnejší a rozumejú si. A zrejme to bol dôvod, prečo sa mama zosnulej modelky rozhodla známemu hercovi pomôcť. 

„Bolo mi to strašne, strašne ľúto. Musím povedať, že osud bol rovnaký. Stále ho viem lepšie pochopiť, ako tí ostatní,“ so smutným hlasom prezradila svoje pocity v jojkárskej relácii Promi noviny pani Oľga Fašungová. Tá vo vysielaní ponúkla hercovi aj stretnutie. „Pán Hryc si ma, predpokladám, už nebude pamätať, ale keby sa chcel stretnúť, tak by som sa s ním určite stretla,“ dodala a tiež prezradila, že s takou tragédiou sa vyrovnať nedá. S tým sa človek vraj musí naučiť žiť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu