Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Paris Hilton už vie, ako vyrieši finančnú krízu

Paris Hilton Zobraziť galériu (12)
Paris Hilton (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ťažkú situáciu, s ktorou ešte stále zápasia najväčší svetoví odborníci na ekonomiku, dokáže hravo vyriešiť blonďavá dedička hotelového impéria. Na pomoc Amerike prichádza s vlastným originálnym receptom, ktorý samozrejme spočíva v jej najobľúbenejšej činnosti.

Zatiaľ čo tisícky ľudí denne prichádzajú o prácu, Paris sa vôbec netají tým, že súčasná medzinárodná finančná kríza jej príjmy výrazným spôsobom neovplyvnila. V spoločenských kruhoch je totiž ešte stále dosť podnikateľov, ktorí sú ochotní zaplatiť tisíce dolárov za jej objavenie sa práve v určitých nočných kluboch.

Americká kráska prejavila svoj hlboko skrytý súcit a prisľúbila, že domácu ekonomiku rozhodne nenechá v kaši. Pomôže jej tým, v čom je naozaj výnimočná - šialenými nákupmi a neustálym míňaním hriešnych súm. Svojimi veľkorysými plánmi sa pochválila britskému magazínu Heat: "Momentálne ekonomika vzbudzuje hrôzu. Takže spôsob, ktorý zohráva moju úlohu v pomáhaní, spočíva v hojnom nakupovaní, kdekoľvek pôjdem."

Zaujímavosťou je, že zo strany Paris nejde o prvý pokus naštartovať krívajúcu americkú ekonomiku. Prednedávnom totiž chcela pomáhať prísľubom, že bude nosiť oblečenie len od amerických módnych návrhárov.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu