Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Angelina, neblázni! Veď tie šaty máš naruby!

Angelina predviedla výstrih na chrbte! Zobraziť galériu (10)
Angelina predviedla výstrih na chrbte!

LOS ANGELINA - O poriadny rozruch sa americká kráska postarala priznaním, že elegantnú róbu z dielne Maxa Azriu si obliekla úplne inak, ako to pôvodne zamýšľali módni tvorcovia. Angelinin husársky kúsok si navyše nevšimli ani ostrieľaní módni experti!

Pôvabná tmavovláska sa v spomínanej róbe objavila na odovzdávaní cien Združenia filmových a televíznych hercov. Jej modrý odev v štýle kimona bol pôvodne navrhnutý s hlbokým odvážnym výstrihom na hrudi, čo sa však Angeline evidentne nepáčilo a radšej nechala vyniknúť svoj chrbát aj s vytetovanými obrázkami.

Kráska so zmyselnými perami prostredníctvom svojej štylistky neskôr potvrdila, že šaty si originálnym spôsobom obliekla zámerne. Ako sama priznala aj v interview priamo na červenom koberci, najdôležitejší je pre ňu vždy absolútny pocit pohodlia.

Zaujímavosťou je, že Angelinin experiment unikol pozornosti viacerých odborníkov zo sveta módy. Kritik denníka Los Angeles Times dokonca napísal, že krásna herečka si vytvorila vlastný štýl prirodzenosti, ktorý ju aj vďaka jej sebavedomiu odlišuje od iných hviezdičiek šoubiznisu. Svojím odevom údajne vyzdvihla predovšetkým rolu herečky a matky a nielen obyčajnej modelky.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu