Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nahá Amber Heard: Užíva si to s dvoma chlapmi naraz!

Amber Heard Zobraziť galériu (8)
Amber Heard

LOS ANGELES - Mladá herečka už vie, ako roztočiť filmovú kariéru tým správnym smerom. Hoci má Amber len 22 rokov, v Evinom rúchu sa pred kamerami cíti ako doma a šťavnaté scény jej nerobia najmenší problém - veď pozrite sa sami!

Príťažlivá blondínka sa narodila v americkom štáte Texas, kde aj vyrastala a navštevovala katolícku strednú školu. Pomerne zavčasu si však uvedomila, že pri rozdávaní krásy dostala do vienka bohatú nádielku a zo svojho sexepílu by mohla poriadne vyťažiť. Zbalila si kufre, vykašľala sa na školu a namierila si to rovno do Hollywoodu s jediným cieľom - stať sa herečkou.

Amber si bola od začiatku vedomá, že v šoubiznise ostýchavosť nemá miesto, a preto ju najčastejšie vidno práve v úlohe dráždivej tínedžerky (Friday Night Lights či Alpha Dog). Poriadna filmová rola však stále neprichádzala, a tak sa táto kráska rozhodla vziať kariéru do vlastných rúk - vyzliekla sa!

Atraktívna herečka svoje pekne tvarované telo v plnej kráse predviedla v najnovšom filme s názvom The Informers. Dej zachytáva príbeh skupinky mladých ľudí, ktorí si život vychutnávajú naozaj plnými dúškami - každú noc sa odviažu na žúre s drogami v žilách a vo víre vášnivého sexu. Amber si to vďaka svojej filmovej postave na plátne rozdala v trojici a divákov potešila viacerými zábermi odhaleného poprsia.

Zaujímavosťou je, že spomínaná snímka sa včera dočkala premiéry na filmovom festivale Sundance, na ktorom nezožala práve najväčší úspech. Jeden zo sklamaných divákov kritikou vôbec nešetril: "Viem, že si už nikdy nepozriem ďalší šupácky otrávený film o bande sfetovaných hollywoodskych zombíkov, ktorí len fajčia, chľastajú a sexujú."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu