Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

„Pocahontas“ Šulíková a Zimányiová: Tromfnú Céline Dion či ABBA?!

Andrea Zimányiová a Barbora „Pocahontas“ Šulíková Zobraziť galériu (8)
Andrea Zimányiová a Barbora „Pocahontas“ Šulíková

BRATISLAVA – Hviezdy svetového formátu! Už čoskoro sa nimi možno stanú aj naše speváčky. Barbora „Pocahontas“ Šulíková (18) z tretej SuperStar a šansoniérka Andrea Zimányiová (25) majú šancu zabojovať vo veľkej speváckej šou Eurovízia.

Zaspievajú celému svetu? Speváčky Barbora Šulíková a Andrea Zimányiová sú horúcimi kandidátkami na postup do moskovského finále súťaže Eurovízia. Priamy prenos z prestížnej akcie odvysiela STV Jednotka už v polovici mája.

„Asi mi po rokoch znova zachutilo súťaženie,“ priznala sa Zimányiová. A nie je jediná! Zálusk na účasť si robí tiež Kuly z Desmodu, Peter Cmorik, ale aj úplne neznámi interpreti. „Neznamená to však, že nemajú šancu na úspech,“ povedal topkám PR manažér STV Martin Kontúr.

Slovensko môže mať len jedného zástupcu a konkurencia je naozaj silná. Nechajme sa teda prekvapiť, kto nás bude nakoniec reprezentovať na súťaži, ktorá dala svetu skupinu ABBA či speváčku Céline Dion.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu