Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vajda o exmilenke Belohorcovej: Zuza ma vycicala!

Zuzana Belohorcová a Jozef Vajda Zobraziť galériu (9)
Zuzana Belohorcová a Jozef Vajda

BRATISLAVA – Pritvrdil! Herec Jozef Vajda (58) pri nakrúcaní novej šou poriadne „naložil“ svojej expriateľke Zuzane Belohorcovej (32). Bývalá učiteľka sexu z jeho rozprávania vyšla ako „požieračka“ mužov, ktorá ich ruinuje finančne aj duševne.

Nedal si servítku pred ústa! Jozef Vajda to svojej bývalej priateľke Zuzane Belohorcovej riadne „natrel“. A to pri nakrúcaní estévečekarskej talkšou Petra Marcina s názvom Chodili sme spolu. Relácia je zameraná na rôzne vzťahy. 

Do premiérovej časti, ktorá sa nakrúcala v stredu, si moderátor pozval spolužiakov Zdenu Studenkovú a Jozefa Vajdu. A práve tento herec sa rozrozprával o svojom najmedializovanejšom romániku, ktorý prežil so Zuzanou Belohorcovou. Ako teda ich vzťah opísal?

Učiteľkou sexu sa stala, až keď sme sa rozišli,“ naznačil Vajda niečo zo spoločnej spálne. Dokonca otvorene povedal, že mala zostať radšej pri predpovediach počasia. „Nič ma nenaučila, len som vedel, aké bude počasie,“ so smiechom útočil na svoju ex.

A hoci sa Vajda neskôr rozhodol zachraňovať situáciu, veľmi mu to nevyšlo. „Nehanbím sa za žiaden svoj vzťah... Aj keď ma pripravil o niekoľko rokov života,“ zas si neodpustil štipľavú poznámku. Z jeho slov to vyzieva tak, že Zuzana je „upírka“, čo z neho takmer vysala život.

Situáciu ešte zhoršil Peter Marcin. „Ja som si myslel, že ťa pripravila o niekoľko tisíc,“ nahodil Vajdovi na smeč. A ten ho zrejme s potešením prijal. „Nekomentujem, ale áno. Chodil som jej ukazovať počasie do teplých krajín,“ zaklincoval Vajda spomienky na spoločný život s moderátorkou.

Zuzana Belohorcová počas fotenia pre pánsky magazín.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu