Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Skrúcaný a milenka Lukáčová: Tu si chcú užívať!

Štefan Skrúcaný Zobraziť galériu (6)
Štefan Skrúcaný

BRATISLAVA – Bude sa sťahovať do vlastného! Topky.sk odhalili, že rozvedený herec Štefan Skrúcaný (48) má so svojou mladučkou polovičkou Dominikou Lukáčovou (23) veľké plány do budúcnosti.

Prenajatý byt v bratislavskej časti Ružinov má totiž v úmysle opustiť. A chce ísť konečne do vlastného. Najreálnejšie prichádza do úvahy byt v novostavbe v rovnakej lokalite hlavného mesta, v akej žije so svojou polovičkou teraz.

„Byt som si zahovoril pred rokom ako isté rýchle provizórne riešenie. Dnes ešte nie je isté, či sa tam nasťahujem alebo ho prenajmem,“ povedal pre topky.sk herec o novom byte. Cena za dvojizbovú nehnuteľnosť v tomto komplexe sa pohybuje vo výške približne šesť miliónov korún (cca 200 tisíc €).

V súvislosti s plánovanými investíciami nás zaujímalo, či sa do nového hniezdočka presťahuje aj s priateľkou – markizáckou redaktorkou Dominikou Lukáčovou. „To, s kým budem bývať, samozrejme nebudem nijako komentovať,“ odbil nás Štefan Skrúcaný. Podľa našich informácií tam však majú namierené spolu.

Veď začiatkom tohto roku Dominika opustila rodnú Spišskú novú Ves a prišla bývať k hercovi do Bratislavy. Bývalá miss Spiša si kufre zbalila v januári. Zabávač sa 4. februára rozviedol po niekoľkoročnom manželstve so Zuzanou Tlučkovou. Tá zostala bývať v spoločne zaobstaranom dome v hlavnom meste spolu so synmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu