Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďurianová na východe: Bola trošku mimo... A takto hľadala pomoc!

Mariana Ďurianová na Plese Spišiakov Zobraziť galériu (5)
Mariana Ďurianová na Plese Spišiakov

SPIŠSKÁ NOVÁ VES – Snaha zapadnúť nevyšla! Pravý východniarsky naturel okúsila aj markizácka plavovláska Marianna Ďurianová (31). Najprestížnejšiu akciu roka v bratislavskej Opere vymenila pred pár dňami za Ples Spišiakov. Domáci ju tam však poriadne dostali! Dokonca aj tamojší rodák z Kojšova Juraj Jakubisko (70).

Čo by to bolo za pompéznu akciu, ak by na nej chýbala niekdajšia kráľovná slovenského bulváru? Touto otázkou sa zaoberali aj organizátori Plesu Spišiakov. A rozhodli sa, že nenechajú nič na náhodu. Do Spišskej Novej Vsi si pozvali samotnú Mariannu Ďurianovú. Tá sa chopila moderovania a dokonca si počas slávnostného večera aj zatancovala so svojím partnerom z Let´s Dance Erikom Ňarjašom. Trinástemu ročníku tak zabezpečila patričný punc exkluzivity.

O poriadnej zábave nehovoriac! Tú svojim vtipom o košeli umocnil aj Juraj Jakubisko. Filmárska špička ho predniesla v domácom nárečí. A vtedy nastal menší problém. Hviezda Televíznych novín mu totiž neporozumela. Najskôr zvolila pritakávajúci úsmev, no táto taktika ju však počas horúčkovitého uvažovania rýchlo omrzela a s farbou nakoniec vyšla von.

„No, poviem pravdu, že ja som trošku mimo, ale ja si to potom nechám pretlmočiť v zákulisí,“ netajila svoju nechápavosť Ďurianová a rozosmiala sa. „Snáď mi niekto pomôže,“ nádejala sa vzápätí. Dúfajme teda, že Marianna sa dnes už môže smiať z pointy spomínaného vtipu.

 

VIDEO: Marianna Ďurianová sa na Jakubiskovom vtipe nezabavila

 

 


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu