Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Belohorcová sa zapredala! Už „mluví“ česky!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (10)
Zuzana Belohorcová

BRATISLAVA /PRAHA – Ešte donedávna rozprávala Zuzana Belohorcová (32) ľubozvučnou slovenčinou. Tomu je však koniec. Minimálne na obrazovke. Rodný jazyk najnovšie vymenila za reč našich západných susedov. Dôvod? Peniaze!

Sexi blondínka momentálne pracuje v českej televízii Prima ako redaktorka relácie Top star magazín, ktorá má bulvárny podtón. Donedávna rozprávala krásnou slovenčinou, teraz je však všetko inak! Zaujímalo nás, prečo nepoužíva rodný jazyk. 

„Slovenčine už česká mládež nerozumie. Vnímajú ju ako cudzí jazyk. Televízia Prima ma preto požiadala, aby som skúsila hovoriť česky. Rozprávam tak len pre Top star magazín. Všetko ostatné moderujem v slovenčine,“ vysvetľuje Belohorcová.  

Ako sme sa ďalej dozvedeli, Zuzana v češtine nahovorila už štyri reportáže. Podľa jej slov sú ohlasy zatiaľ celkom pozitívne. Jedným z dôvodov, prečo sú s jej prednesom spokojní, je aj to, že chodí na hodiny k známej dabingovej herečke.

V prípade Belohorcovej pôsobenia pred českými kamerami sa však stalo aj to, že aj pri komunikácii so slovenskými osobnosťami zo šoubiznisu rozprávala po česky. A to aj napriek tomu, že naše známe tváre odpovedali v slovenčine. „Hlavne pri slovenských prominentoch mám rozprávať česky. Televízii sa totiž zdalo, že je tam už veľa slovenčiny,“ objasňuje Zuzana.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu