Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Spoveď Patricka Swayzeho o rakovine: Prechádza si peklom!

Patrick Swayze Zobraziť galériu (3)
Patrick Swayze

LOS ANGELES - Pracuje viac ako 12 hodín denne, výrazne schudol a stále fajčí. Hoci hviezda kultového filmu Hriešny tanec obdivuhodne zvláda svoj boj so zákernou chorobou už takmer rok, netají sa tým, že je stále vydesený!

Patrick (56) sa spolu so svojou ženou Lisou Niemi rozhodol po prvýkrát verejne vystúpiť a otvorene porozprávať o svojom živote s rakovinou pankreasu v televíznom rozhovore pre stanicu ABC. Manželia v spomínanej talkšou svorne priznávajú, že prvé týždne po stanovení Patrickovej diagnózy si pripadali ako v nočnej more, z ktorej nebolo možné prebudiť sa.

Hercove zdravotné problémy sa začali počas oslavy príchodu roka 2008 obyčajným prípitkom. Keď si Patrick so svojou ženou vychutnával pohár vychladeného šampanského, pocítil prudkú bolesť, akoby si práve na otvorenú ranu nalial kyselinu. Jeho tráviace ťažkosti však okamžite prerástli do obrovských rozmerov a nechceli odísť. Keď Patrick navyše mihnutím oka zhodil deväť kilogramov, uvedomil si, že niečo naozaj nie je v poriadku.

Niekdajší excelentný tanečník neobišiel ani otázku, ako ho rakovina vnútorne ovplyvnila. Kvôli chorobe je Patrick údajne vystrašený, nahnevaný a neustále sa sám seba pýta, prečo sa to muselo stať práve jemu. Zároveň dodal, že jeho súčasný život rozhodne nepatrí medzi prechádzky ružovou záhradou: "Môžete sa staviť, že si prechádzam peklom. A to som videl iba jeho začiatok."

Napriek problémom, ktoré mu liečba ťažkého ochorenia prináša, si Swayze život naďalej vychutnáva maximálnou možnou mierou. Nevzdal sa práce na televíznej šou The Beast a dokonca ani svojich obľúbených cigariet. Keďže si je však vedomý nebezpečných dôsledkov pôsobenia nikotínu, nikdy nefajčí pred očami detí.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk! 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu