Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Puškárovej druhý džob: Čašníčka!

Zlatica Puškárová ako čašníčka Zobraziť galériu (8)
Zlatica Puškárová ako čašníčka

BRATISLAVA – Potrebuje si privyrobiť?! Markizácka moderátorka Zlatica Puškárová (31) si nedávno vyskúšala nové zamestnanie. Stala sa čašníčkou v hoteli!

V novej markizáckej relácii Skvelý deň, ktorá štartuje túto nedeľu, sa predstaví pani Ivana, ktorej povolanie je čašnícka. Aby mohla prežiť skvelý deň s tímom odborníkov (vizážista, módny návrhár a kaderník), v jej zamestnaní ju zaskočí celebrita. A na túto prácu oslovila produkcia relácie politickú moderátorku Zlaticu Puškárovú. Nás preto zaujímalo, ako sa jej tento „nový“ džob pozdával.

„Žiadna manuálna práca mi nevadí. Hoci ľudia z televíznej obrazovky vyzerajú akoby nič manuálne robiť nevedeli, mne to neprekáža. Práve naopak. Vyčistím si pri tom hlavu,“ povedala pre topky.sk Puškárová a pokračovala: „Robilo sa mi veľmi dobre. Ako čašníčka som si privyrábala jedno leto na Sicílii za študentských čias.“ Napriek skúsenostiam mala moderátorka počas nakrúcania menšie problémy s táckou a pohármi.

„Myslela som si, že to nebude problém. Bola som hrdinka, ale hneď pri prvom kroku mi spadol pohár,“ so smiechom priznáva plavovláska. Prítomní hostia si moderátorku pri tejto práci dokonca fotili. „Boli presvedčení, že je to moje druhé zamestnanie,“ dodala Zlatica, ktorá si prácou čašníčky zrejme privyrábať nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu