Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zábava v TN: Po tragédii prišiel Šimkovičovej výbuch smiechu!

Martina Šimkovičová a Patrik Švajda Zobraziť galériu (5)
Martina Šimkovičová a Patrik Švajda

BRATISLAVA – A je to tu! Už aj Martine Šimkovičovej (37) sa podarilo rozosmiať pri hlásení správ. Šokujúce je, že sa to stalo pri oznámení o prípade dobitej Kristínky.

Za všetko môže Patrik Švajda! Správu o prípade Kristínky, ktorú niekto dobil v Bulharsku, prečítal tak, že sa až zadúšal od smiechu. Jeho kolegyňa Martina Šimkovičová to neustála a začala sa smiať tiež! Čo spôsobilo, že sa dvaja ostrieľaní moderátori rozosmiali v priamom prenose a nebrali ohľad na tragickosť uvádzanej správy?!

„Začala som sa smiať na kolegovi a nie na uvádzanom príspevku. Prvýkrát som Patrika zažila v takejto situácii a nedokázala som sa potom ani ja udržať,“ povedala nám Šimkovičová. Ako nám ďalej prezradila, Patrik Švajda dostal „záchvat“ pri pohľade na kolegu Petra Varinského. Športový redaktor si totiž akosi zabudol zapnúť rázporok. Vďaka tomu celé Slovensko zažilo smiech Švajdu a Šimkovičovej v priamom prenose. Vtipné to zrejme ale neprišlo rodine Kristínky, ktorú dokonca bulharskí policajti obviňujú, že si zranenia spôsobila sama.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu